Διπλό «χτύπημα» ο Αχιλλέας!!!

Το πρώτο του «χτύπημα» και μάλιστα διπλό ολοκλήρωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι».

Έπειτα λοιπόν από το «κύμα» των ανανεώσεων το οποίο σταδιακά ολοκληρώνεται η Διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» τα βρήκε σε όλα με τους Βασίλη Λόλα και Γρηγόρη Περήφανο οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τις πρώτες προσθήκες για το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα.

Πρόκειται για δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές με πολλές όμως παραστάσεις και από υψηλότερες τι τάξει κατηγορίες οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν από την πλευρά τους τους «Μυρμιδόνες» ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Ο Περήφανος είναι 23 ετών αγωνίζεται στην μέσο αμυντική γραμμή (σ.σ κυρίως ως δεξί μπακ και κεντρικός αμυντικός) και μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του πρωταθλητή στην Α Ε.Π.Σ. Καρδίτσας Α.Ο Σελλάνων.

13713485_607144689446117_1565917296_n

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Λάρισας ενώ έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Λάρισας για δυο σεζόν, στην ομάδα της Κ 21 του Άρη Θεσσαλονίκης, στον Α.Ο Τυρνάβου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Β Εθνική κατηγορία, τον Πυργετό και τον Αμπελωνιακό.

Ενώ 23 ετών είναι και ο Βασίλης Λόλας ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρεμ ενώ με την ίδια άνεση μπορεί να αγωνιστεί ως “δεκάρι” αλλά και ως σέντερ φορ κάτι που “μαρτυρούν” και τα 14 τέρματα τα οποία πέτυχε την περσινή σεζόν όντας ο πρώτος σκόρερ του Δαμασιακού.

13695895_607144636112789_1071468787_n

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Τυρνάβου ενώ το 2005 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Τυρνάβου και στην Γ Εθνική κατηγορία.

Μετέπειτα έκανε ένα πέρασμα από το Πετρωτό Τρικάλων ενώ εδώ και 4 έτη αγωνιζόταν στην ομάδα του Δαμασιακού αρχικά στην Α1 και εν συνεχεία στην Α ΕΠΣΛ κατηγορια.

Με την αποχώρηση του από τον Δαμασιακό, ο Βασίλης Λόλας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στους «κυανόλευκους».

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε, θα ήθελε να ευχαριστήσει κάθε άνθρωπο που συνεργάστηκε τα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Δαμασιακό, την Διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες αλλά και τον κόσμο που έδειξε μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του.

Άλκης Σούρλας