Πυροβόλησαν στο κεφάλι τον αντιδήμαρχο της Κωνσταντινούπολης

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο αντιδήμαρχος της Κωνσταντινούπολης. Άγνωστος  τον πυροβόλησε στο κεφάλι στην περιοχή Σισλί της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλείται την τουρκική τηλεόραση NTV, ο αντιδήμαρχος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο δράστης εισέβαλε στο γραφείο του αντιδημάρχου και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει ξεκάθαρο κατά πόσο το περιστατικό αυτό συνδέεται με την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Στην Τουρκία εξακολουθεί να επικρατεί μεγάλη ένταση, αν και η κυβέρνηση υποστηρίζει πως έχει θέσει την κατάσταση υπό πλήρη έλεγχο.

Σημειώνεται ότι ο αντιδήμαρχος, Cemil Candas είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, το οποίο αντιπολιτεύεται τον Ερντογάν.
Η πλούσια περιφέρεια Σισλί ελέγχεται από το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP). Όπως και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, το CHP έχει καταδικάσει την απόπειρα πραξικοπήματος.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Πηγή: www.antenna.gr/news