Δεν πάει πουθενά!!!

Σε ακόμη μία σπουδαία ανανέωση ποδοσφαιριστή προχώρησε η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον πρώτο αρχηγό της ομάδος την περσινή σεζόν και εκ των βασικότερων «γραναζιών» στην περσινή πορεία του Αχιλλέα Κώστα Νεμπεγλέρα.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα δείχνουν έμπρακτα ότι και την φετινή σεζόν οι στόχοι που έχουν είναι υψηλοί και αυτό το δέλεαρ ήταν αρκετό ώστε ο 41 χρόνος αμυντικός μέσος να πει το πολυπόθητο «ναι» και να συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-0668

Την περσινή σεζόν ο στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ ο Νεμπεγέρας είχε 33 συμμετοχές, όντας ο πρώτος σε ασσιστ για το συγκρότημα του Τάκη Παράφεστα ενώ πέτυχε και έξι τέρματα.

Η Ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”

«Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Νεμπεγλέρα ,ενός εκ των αρχηγών της ομάδος ,για ακόμη ένα έτος, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ποδοσφαιρική του αξία στο ήθος και την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-0786

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-0679

Ενώ ο Κώστας Νεμπεγλέρας δήλωσε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου για ακόμη μια σεζόν.

Στόχος για την νέα σεζόν είναι να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με την αποτελεσματικότητα.

Την περσινή σεζόν θεωρώ ότι είχαμε μια καλή πορεία όμως κάποιες μικρολεπτομέρειες μας στοίχισαν την άνοδο.

Φέτος θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας ο οποίος μας στάθηκε δίπλα μας και μας έδινε συνεχώς δύναμη.

Ο Αχιλλέας είναι μια από τις Ιστορικότερες ομάδες της Επαρχίας μας και στόχος είναι να επανέλθει εκεί που αξίζει.

Όλη η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε Ερασιτεχνική κατηγορία.

Στην «οικογένεια» του Αχιλλέα αξίζουν τα καλύτερα και φέτος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.»

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-0429

Το Who is Who του Κώστα Νεμπεγλέρα

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1993 από τη Λάρισα.

Στην ομάδα του κάμπου αγωνίστηκε μέχρι το 1997 όταν και μεταγράφηκε στον Πανηλειακό. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2001 αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έπειτα από εισήγηση του τότε προπονητή του «Γηραιού», του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα.

Κατά την περίοδο 2004-05 έπεσε στη δυσμένεια της διοίκησης με αποτέλεσμα να παροπλιστεί και να μεταπηδήσει τον Ιανουάριο του 2005 στον συμπολίτη Άρη, με τον οποίο συμμετείχε σε 2 τελικούς κυπέλλου, το 2005 και το 2008, αντιμετωπίζοντας και τις δύο φορές τον Ολυμπιακό.

Τον Ιανουάριο του 2009 μεταπήδησε στον Ατρόμητο Αθηνών. Το 2011 συμμετείχε σε έναν ακόμη τελικό κυπέλλου, αυτήν τη φορά με την ομάδα του Περιστερίου εναντίον της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2011 κι έπειτα από 14 χρόνια επέστρεψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, την Α.Ε.Λ.

Ενώ από την περσινή σεζόν αγωνίζεται στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Επίσης έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Κροατίας (2-2) που διεξήχθη στις 25 Απριλίου 2001, όταν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Δανιήλ όταν πέρασε ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Αλέξη Αλεξανδρή.

Ενώ ήταν μέλος της Ολυμπιακής Εθνικής Ομάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αγωνιζόμενος και στους τρεις αγώνες που έδωσε.

Άλκης Σούρλας