“Αστέρας” και “Αμπαλιακός” στο “βάθρο” (pics)

Ολοκληρώθηκε χθες 15/7/2016 το Εφηβικό (γεννηθείς από το 2000 έως και το 2003) και το Παιδικό (γεννηθείς από το 2004 και έπειτα) πρωτάθλημα 5×5 το οποίο διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.).

Ενώ την Δευτέρα 18/7/2016 έχει οριστεί η «σέντρα» στο Αντρικό πρωτάθλημα (γεννηθείς έως και το 1999).

«Αέρας ο Αστέρας»

5X5

Στο παιδικό πρωτάθλημα νικητής και Κυπελλούχος αναδείχθηκε ο «Αστέρας Κολοκοτρωνιτσίου» καθώς επικράτησε με σκορ 5 – 1 της ομάδος «Χαβαλένθια».

5X5

M.V.P του τελικού ήταν ο Μένιος Κυριαζόπουλος ο οποίος πέτυχε 4 από τα συνολικά 5 τέρματα.
Το άλλο γκολ για τους νικητές το πέτυχε ο Γιώργος Καραβαγγέλης, ενώ για τους «Χαβαλένθια» σκόρερ ήταν ο Αχιλλέας Γκουντόπουλος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και οι δυο ομάδες είχαν στο ρόστερ τους από μια κοπέλα, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρητό πως «πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα»!!!

Ο λόγος για τις Ελένη Γώγου (Χαβαλένθια) και Παναγιώτα Ανδρεοπούλου (Αστέρα Κολοκοτρωνιτσίου).

Αναλυτικά οι ομάδες:

Χαβαλένθια: Ζησόπουλος, Τσιανάκας, Αγιάνογλου, Γκουντόπουλος, Μαργαρίτης Δημήτρης, Μαργαρίτης Βαλάντης, Βουρλίτσης, Κατσανάκης, Θεοχάρης και Γώγου.

Αστέρας Κολοκοτρωνιτσίου: Βαγγελός, Ευθυμιάδης, Σακελλαρίου, Κυριαζόπουλος, Σίμος, Ζαχαρής, Καραβαγγέλης, Δρόσος, Κατμέρος και Ανδρεοπούλου.

«Ανατροπή και…… Αμπαλιακός»

Ο τελικός των Εφήβων έκρυβε περισσότερες συγκινήσεις, ανατροπές και αγωνία.

Οι «Ροχιμπλάνκος» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με σκόρερ τον Κουτσικόπουλο όμως εν συνεχεία ο «Αμπαλιάκος» (εν τέλει το όνομα μάλλον ήταν για παραπλάνηση) ισοφάρισε με τον Κόκκαλη.

5X5

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με αρκετές καλές στιγμές εκατέρωθεν. Εν τέλει το “χρυσό γκολ” το πέτυχε ο Θανόπουλος δίνοντας νίκη και Κύπελλο στην ομάδα του.

5X5

Αναλυτικά οι ομάδες:
Ροχιμπλάνκος: Αγγέλης, Δημόπουλος, Κουτσικόπουλος, Μπίνας, Παπακωνσταντίνου, Βαλαβάνης, Γκουντούλας και Γκρίτζαλης.

Αμπαλιακός: Καρατοσίδης, Θανόπουλος, Κόκκαλης, Χλαπανίδας, Παντούδης, Μπέτσικος, Μαλιαχώβας, Βούλγαρης και Αλτάνης.

Όλοι μαζί νικητές και «ηττημένοι» έδωσαν ραντεβού για του χρόνου και αποχώρησαν από το γήπεδο σαν φίλοι, δείχνοντας μας ότι το πραγματικό ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να το βλέπουμε αλλιώς.

Άλκης Σούρλας