Συνεχίζει στα κιτρινόμαυρα ο “Όικο”

Του Άλκη Σούρλα

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Οικονόμου για ακόμη μια σεζόν ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι και εκ των αρχηγών των «κιτρινόμαυρων» τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδος και θα συνεχίσει να προσφέρει της υπηρεσίες του για ακόμη μια σεζόν.

Ο Οικονόμου ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αγωνίστηκε στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων όταν βρισκόταν στην Δ Εθνική κατηγορία.

Έπειτα αγωνίστηκε στην Νίκη Βόλου, στον  Α.Ο Χανιών, στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στην Ερμιονίδα και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Διοίκηση του Αχιλλέα εκφράζει την εμπιστοσύνη της στον Χρήστο Οικονόμου ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν εκ των βασικότερων στελεχών και αρχηγός της ομάδος και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά .

Οι δηλώσεις του Οικονόμου έπειτα από την ανακοίνωση της ανανέωσης:

«Νοιώθω χαρούμενος που οι άνθρωποι του Αχιλλέα με εμπιστεύονται ακόμη μια σεζόν, δείχνουν έμπρακτα ότι θέλουν να πάνε ψηλά τον Αχιλλέα.

Ο κόσμος μας έχει «αγκαλιάσει» από την περσινή σεζόν και τους αξίζουν τα καλύτερα.

Ο Αχιλλέας είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Λάρισας. Εμείς από την πλευρά μας θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να καταφέρει να επανέλθει εκεί που του αξίζει.»

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-0689-2