«Ψωνίζει» από το «πάνω ράφι»!!!

Του Άλκη Σούρλα

Έπειτα από την ολοκλήρωση των ανανεώσεων και την απόκτηση του Κούργια ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ολοκλήρωσε και την δεύτερη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ifarsala.gr οι «μπλε» τα βρήκαν σε όλα και είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο “μπαμ” με τον πολύπειρο Playmaker Γιώργο Λεπενιώτη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Γ.Σ Λάρισας στην Β Εθνική κατηγορία.

λεπ

Το Who is Who του Λεπενιώτη.

«Από 1998 μέχρι και το 2000 ανήκε στον Δανάο Τρικάλων με τον οποίο κατέκτησε και την άνοδο από την Γ στην Β Εθνική.

Το 2000 μεταγράφηκε στην Ολύμπια Λάρισας με την οποία μέσα σε πέντε σεζόν αρχικά κατάφερε να πανηγύρισει την άνοδο στην Α1 και μετέπειτα πάρει και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Το 2005 ανήκε στον Α.Σ Τρικάλων με τον οποιο κατέκτησε δυο ανόδους. Αρχικά από την Β Εθνική στην Α2 και από εκεί στα «σαλόνια» της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Το 2008 μεταγράφηκε στον ΑΙΟΛΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ BC και κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι άνοδο από την Β Εθνική στην Α2 και από εκεί στην Α1.

Το 2012 πήρε μεταγραφή στον Φοίνικα Λάρισας και κατέκτησε την άνοδο από την Γ στην Β Εθνική.
Ενώ από το 2014 μέχρι και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Γ.Σ Λάρισας και την Β Εθνική.»

Όπως μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς κοιτάζοντας το βιογραφικό του πρόκειται για έναν μπασκετμπολίστα με υψηλές παραστάσεις και περγαμηνές ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει αυτομάτως επίπεδο το ήδη ποιοτικότατο ρόστερ των «μπλε».