Ανανέωσε Παραφέστα και Καπελιάνη ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Του Άλκη Σούρλα

Η «εποχή Παραφέστα» συνεχίζεται στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο πολύπειρος κόουτς τα βρήκε σε όλα με την Διοίκηση των «Μυρμιδόνων» και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» του Ιστορικού Συλλόγου.

Βοηθός και Γυμναστής της ομάδος θα συνεχίσει να είναι και την νέα σεζόν ο Χρήστος Καπελιάνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»

« Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Τάκη Παραφέστα, καθώς και με τον εξαίρετο γυμναστή Χρήστο Καπελιάνη ύστερα από την άψογη συνεργασία που είχαν την περασμένη τη σεζόν. Η Διοίκηση του συλλόγου ανέθεσε εκ νέου την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος στους δύο αυτούς προπονητές και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.
Η Δήλωση του κ. Παραφέστα έπειτα από την ανανέωση:

«Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό επίπεδο, μπορείς να δουλεύει χωρίς εμπόδια και γενικά το περιβάλλον είναι εξαιρετικό. Συνεχίζουμε την περσινή προσπάθεια η οποία ήταν αξιόλογη μέχρι το τέλος. Ομάδες σαν τον Αχιλλέα είναι υποχρεωμένες εκ των πραγμάτων να πρωταγωνιστούν. Σίγουρα η φετινή χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν σημαίνει τίποτα η περσινή πορεία. Πρέπει και φέτος να διατηρήσουμε το ίδιο αγωνιστικό επίπεδο και να κοπιάσουμε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Απαγορεύονται τα λάθη. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και σοβαροί».

ΑΒΕΡΩΦ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-0106

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-0121