Φάρσαλα: Ανακοινώθηκαν οι υπεύθυνοι των θεματικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας

Άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο μας, ζουν σε αυτόν και ξέρουν την καθημερινότητά του τόπου μας απαρτίζουν τους νέους τομείς της Νέας Δημοκρατίας.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της νεοεκλεγείσας ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας η πρόεδρος κ. Μαργαρίτα Γκότη ανακοίνωσε τους υπευθύνους θεματικών τομέων της ΔΗΜΤΟ οι οποίοι και εγκρίθηκαν ομόφωνα από το ΔΣ.

Οι θεματικοί τομείς είναι ένας θεσμός που στόχο έχει η Νέα Δημοκρατία να κάνει άνοιγμα στην τοπική κοινωνία  ώστε ο πολίτης να αποκτήσει δυνατή φωνή στα τοπικά δρώμενα.

Οι υπεύθυνοι τομέων είναι οι εξής:

Κοινωνικής Πολιτικής: Χατζηπλή Σοφία

Οικονομίας: Σουλούκος Κώστας

Πολιτισμού Μέσων Ενημέρωσης και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης: Ράγκος Στέφανος

Οργανωτικού: Τασιόπουλος Γιώργος

Συνδικαλισμού: Μπασδάνης Μιλτιάδης

Αγροτικού: Γούσιας Δημήτρης

Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Κουκουλιός Στάυρος

Μισθωτών και Συνταξιούχων: Χαμορούσος Κων/νος

Παιδείας: Τριανταφύλλου Χρύσα

Δικαιοσύνης: Αγγελακόπουλος Γιώργος

Υποδομών: Γιακοβής Δημήτριος

Πολιτικού Σχεδιασμού: Μανίκας Βασίλης

Γυναικείων θεμάτων: Γκόβαρη Χρυσούλα

Κοινωνικών Δράσεων: Κουτρογιάννης Απόστολος

Οικονομικής Εξόρμησης: Νάκου Αλεξάνδρα

Η πρόεδρος κ. Μαργαρίτα Γκότη στη συνεδρίαση τόνισε πως οι άνθρωποι απαρτίζουν την νέα ομάδα της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας είναι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο μας, ζουν σε αυτόν και ξέρουν την καθημερινότητά του! Επενδύουν παρόν και μέλλον στην περιφέρεια των Φαρσάλων! Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτόν τον αγώνα πάνω από όλα με αγάπη και φροντίδα για τον τόπο μας.

Ακόμη συζητήθηκαν το θέμα μετεγκατάστασης των γραφείων αλλά και μελλοντικές δράσεις της ΔΗΜΤΟ με εκδηλώσεις τόσο σε θέματα που άπτονται της τοπικής κοινωνίας αλλά και γενικού ενδιαφέροντος.