Άνδρας άνοιξε πυρ σε σινεμά και κρατά ομήρους θεατές

Συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση διάρκειας περίπου 30 λεπτών, ένας άγνωστος, ένοπλος – και κουκουλοφόρος, σύμφωνα με πληροφορίες- άνδρας, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί, κρατώντας και ομήρους, σε κινηματογράφο της πόλης Viernheim.

Γερμανία Viernheim

Ο άγνωστος νωρίτερα είχε εισβάλλει στο χώρο του συμπλέγματος κινηματογράφων, πυροβολώντας αδιακρίτως, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Βάσει των ίδιων πηγών ενημέρωσης, απο την επίθεση υπάρχουν τουλάχιστον 50 τραυματίες απο τους επισκέπτες του πολυ-κινηματογράφου, ο οποίος ήταν γεμάτος απο κόσμο, κυρίως οικογένειες.

Διαπραγματευτής προσπάθησε απο την πρώτη σιτγμή να επικοινωνήσει με τον άνδρα για να μάθει τα κίνητρα της πράξης του και να προσπαθήσει να τον πείσει να παραδοθεί. Ωστόσο, ακόμη και αφού συνελήφθη, τα κίνητρα του παραμένουν άγνωστα και οι Αρχές αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Νεκρός ο άνδρας που άνοιξε πυρ και κράτησε ομήρους σε σινεμά, τον εξουδετέρωσαν αστυνομικοί, λένε τοπικά ΜΜΕ. Ουδείς τραυματίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες για δεκάδες θύματα.

Πηγή: www.antenna.gr/news