Βουραϊκός: Τραγικός επίλογος για τον 9χρονο Βασίλη

Τραγικός ο επίλογος που γράφτηκε για την εξαφάνιση του 9χρονου Βασίλη, σε φαράγγι στον Βουραϊκό.

Η σορός του παιδιού, που χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του, δύο ακόμα ενήλικες και τρία παιδιά, σε επικίνδυνο μονοπάτι παράλληλα με τον οδοντωτό, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, λίγες ώρες αφού δηλώθηκε η εξαφάνιση.

Σύμφωνα με τους γονείς του, το παιδί χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα από το οπτικό τους πεδίο, όταν βρίσκονταν σε ένα από τα πιο επικίνδυνα και απαγορευμένα σημεία της διαδρομής, στη θέση Σιφώνι.

Το παιδί είχε πέσει σε κενό ανάμεσα στην πεζογέφυρα και τη σιδηροδρομική γραμμή, από μεγάλο ύψος μέσα στο ποτάμι.

Πλέον, Πυροσβεστική και Αστυνομία διενεργούν έρευνες, για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια της πτώσης του.

Ο επίλογος της τραγωδίας

Η σορός του 9χρονου Βασίλη εντοπίστηκε στις 20:30 από την ΕΜΑΚ και μετά την ανάσυρσή της μεταφέρθηκε με τον οδοντωτό, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διενεργείται η νεκροτομή- νεκροψία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Βασίλη. Οι κραυγές της μητέρας του ακούγονταν καθ’όλη τη διάρκεια της επιχείρησης στο φαράγγι, ενώ λίγο πιο δίπλα ο πατέρας μονολογούσε.

Σε κατάσταση σοκ ο τραγικός πατέρας μονολογούσε… «είμαι ένας ανίκανος πατέρας. Έχασα το παιδί μου, πάρτε μου την επιμέλεια των παιδιών μου…», με το κλάμα του να παραπέμπει σε θρήνο.

Πηγή: www.antenna.gr/news/