Πρωταθλητής Τύπου ο ΑΝΤ1 – Σκόρερ Αφοι Σώζοι

Πρωταθλητής Τύπου στέφθηκε ο ΑΝΤ1 για το 2016, επικρατώντας 2- 0 επί της ομάδα της NOVA, λίγες μέρες αφού κατέκτησε και το πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ο καύσωνας δεν ανέβαλε ούτε πτόησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Τύπου, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΠΣΑΕ – ΜΜΕ, υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και της ΠΣΑΤ. Κι έτσι, στο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», κάτω από βασανιστική ζέστη, διεξήχθησαν οι τελικοί Κυπέλλου και Πρωταθλήματος Τύπου, που φέτος ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του δημοσιογράφου Βαγγέλη Αλυσανδράτου.

Η ομάδα του ΑΝΤ1 κέρδισε την ομάδα της NOVA, επικρατώντας με 2 -0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Τύπου για το 2016, ενώ το Κύπελλο Τύπου κατέκτησε το ACTION 24, που νίκησε με 3-1 την ομάδα ΒΗΜΑ FM –ΝΕΑ.

Την ίδια ώρα, πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης στέφθηκε ο Βασίλης Μπακόπουλος, από την ομάδα του ΑΝΤ1.

Μετά το τέλος των αγώνων, που λόγω ζέστης διεκόπησαν, για να δροσιστούν οι παίκτες, έγινε η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους παίκτες, οι οποίοι έλαβαν και αναμνηστικέ πλακέτες.

Για την προσφορά τους τιμήθηκαν και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος,  πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Κώστας Ευσταθίου, ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής και σκόρερ Γιώργος Αρμάο, ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος για την προσφορά του, ακόμα ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ  Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης, ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης  Βασίλης Μπακόπουλος(ANTENNA), η οικογένεια του Βαγγέλη Αλυσανδράτου, ο ιδιοκτήτης του ACTION Παναγιωτάκης, ο κ. Τάκης Καρατζάς. Το ατομικό κύπελλο ήθους κατέκτησε το (EUROSPORT) το οποίο παρέλαβε ο  Βασίλης Καψάλης

Το έπαθλο στην ομάδα του ΑΝΤ1 παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Χρήστος Κυρίτσης, ενώ στην ομάδα του ACTION 24 ο πρόεδρος της ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ANTENNA-NOVA 2-0

Σκόρερ: Σώζος Δ., 49’ Σώζος Ε. 90+3.

Δοκάρι: Παγιωτέλης 61’

Διαιτητής: Μαράνος. Βοηθοί: Νικολαδός-Τάμαλης. 4ος: Λυμπερόπουλος(Αθήνας).

 ANT1 (προπονητής Δημήτρης Αγγελίνας): Αβραμίδης,Παππάς, Μπαιράμης, Παγιωτέλης, Λεκκός, Ράπτης(55’Γκιόκας), Καλέργης, Κούβαλης(71’Ασημακόπουλος), Μπαγανόπουλος, Χατζηιγνατίου(85’Δεδάκης), Σώζος Δ(68’Σώζος Ε).

ΠΑΓΚΟΣ:Νταλούκας, Κωβαίος, Λαρδής, Τζιώτης, Δεφίγγος.

NOVA (προπονητής Νίκος Τριανταφύλλου): Σιγανός, Πατσούνας, Σιέρρας (55’Καραγιώργος), Πάνου Μ, Τζιάρος(80’Γουβαλιάς), Κατσιάδας, Καραίσκος, Πάνου Ε, Παπαβασιλέιου(80’Σπυριδάκης), Χουλιάρας(64’Ουταπράδος), Βαλούρδος.

ΠΑΓΚΟΣ: Μπαιρακταριάς, Νταμαδάκης, Σόμογλου, Λουκίνας, Κασσινάκης.

ACTION 24-ΒΗΜΑ F.M ΝΕΑ 3-1

Σκόρερ: Φλαμιάτος (19’ 47΄), Μάτζιαρης 51’, Βλάσσης(αυτογκόλ 90+3).

Διαιτητής: Νικολαδός. Βοηθοί: Λυμπερόπουλος-Τάμαλης. 4ος: Μάρανος(Αθήνας).

Γιατρός αγώνα ήταν ο Γιάννης Δημακάκος.

ACTION24(προπονητής Δημοσθένης Λουράντος):Μαντελίδης, Παπαδόπουλος(65’ Κατηφόρης), Πάνος Β., Χατζόπουλος, Σαρδέλλης, Παπαντωνόπουλος, Μάλαμας (68’Αποστόλου), Μαχειμάρης(86’Δρακωτός), Λυμπέρης, Τσαούσης, Φλαμιάτος.

ΠΑΓΚΟΣ: Τζαβαλάς, Μπόνης, Λουράντος, Μερτζάνης.

ΒΗΜΑ F.M 99.5 NEA(προπονητής Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος): Ρίζος, Μαυριδόπουλος (40’Δρακόπουλος), Σερλής, Λώλος, Βλάσης, Πέππας (72’Βυλλιώτης), Σαρρής(51’Νικολαίδης), Κοντογιώργης, Βούλγαρης, Μάντζιαρης, Ντονικιάν, Δαμδηνόπουλος.

Πηγή: www.antenna.gr/news