Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη από την Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας οι οποίες έχουν ισχύ από την Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 20 Ιουνίου, που είναι και η ημέρα της επιστροφής των εκδρομέων του τριημέρου.

Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις γίνονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου και ώρες 12 το μεσημέρι έως και 10 το βράδυ. Πρόκειται για την αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα, το οποίο θα οριοθετηθεί με την έγκαιρη τοποθέτηση ερυθρών κώνων.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο παρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου, ενώ τα οχήματα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου, κανονικά και ως συνήθως.