Επιτυχίες των υποψηφίων στα Φάρσαλα

Τέλος μπήκε στην αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων για τους βαθμούς τους, ενώ τώρα ξεκινά η προσπάθεια υπολογισμού των βάσεων για την εισαγωγή στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, που θα γίνουν γνωστές μετά τις 20 Αυγούστου.

Αρκετοί οι αριστούχοι από τα δύο Γενικά Λύκεια της πόλης που συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία. Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τους καθηγητές τους αλλά και για τους γονείς όλων των υποψηφίων που είδαν τους κόπους της χρονιάς να ανταμείβονται, αφού υποβλήθηκαν σε μεγάλες θυσίες για την προετοιμασία των παιδιών τους, σε μια εποχή δύσκολη εποχή.

Υπήρξαν όμως και κάποιοι που έδειχναν απογοητευμένοι, αφού περίμεναν να πάνε καλύτερα βαθμολογικά και πλέον αναμένεται κάποιοι από αυτούς να δηλώσουν κάποιες σχολές με χαμηλές βαθμολογίες εισαγωγής ή ΤΕΙ, ενώ κάποιοι άλλοι θα περιμένουν να ξαναδώσουν εξετάσεις τη νέα χρονιά.

Το σίγουρο  είναι ότι κανείς δεν πάει χαμένος!!!

Οι διαδικασίες για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο λύκειο τους, προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και με αυτόν τον προσωπικό κωδικό μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.