Τραγούδησαν για το “Χαμόγελο του παιδιού” στα Φάρσαλα

Ο Δήμος Φαρσάλων διοργάνωσε συναυλία στις 16/06 για το Χαμόγελο του Παιδιού, φιλοξενώντας το μουσικό συγκρότημα Mosaique στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0070

Υπεύθυνη της εκδήλωσης ήταν η Κική Παναγιωτοπούλου η οποία αναφέρθηκε ότι είναι μια γιορτή για το παιδιά παρουσίασε το έργο του χαμόγελου καθώς και τους 5 μουσικούς.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0236

Το Χαμόγελο του Παιδιού όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0060

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0003

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0015

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Μία παρέα 5 μουσικών που διασκευάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο pop, rock, soul, funk και jazz, επιλέγοντας μουσικές από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, σε μία μουσική παράσταση γεμάτη ενέργεια και εκπλήξεις.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0185

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0211

H Χριστίνα Πανούση και ο Στελιος Καρπαθάκης στο τραγούδι, ο Πέτρος Χατζηγεωργίου στο πιάνο και την ενορχήστρωση ο Νίκος Ευστρατίου στην κιθάρα και ο δικός μας Βασίλης  Κατσαμπέλας  στα κρουστά, ο συντοπίτης μας που έφερε την παρέα των Mosaique στα Φάρσαλα.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0227

Παρών στην εκδήλωση και ο εκπρόσωπος του Χαμόγελου του Παιδιού, συντονιστής Θεσσαλίας κος Γρηγόρης Λιογκαρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην 20χρονη δράση του Χαμόγελου και στην συνεχή βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0148

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος κ. Αρης Καραχάλιος, ο οποίος καλωσόρισε το Χαμόγελο και τους μουσικούς καθώς και το κόσμο που έσπευσε να στηρίξει αυτή την συναυλία.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0042

Στην συναυλία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και επισήμων.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0023

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0063

ΧΑΜΟΓΕΛΟ-0067

Θα ακολουθήσει σε μετέπειτα δημοσίευση το βίντεο της συναυλίας.