Μάγεψαν οι μικροί φίλοι των ΚΔΑΠ Φαρσάλων

Την Τετάρτη 15/06 πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης στην πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων. Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη από μικρούς και μεγάλους οι οποίοι παρακολούθησαν μέσα από την δραματοποίηση της τέχνης, ήθη και στοιχεία κουλτούρας μεγάλων παγκόσμιων πολιτισμών.

ΚΔΑΠ 2016-0063

ΚΔΑΠ 2016-0362

ΚΔΑΠ 2016-0209

ΚΔΑΠ 2016-0047

Την γενική εισήγηση την είχε η εκπαιδευτικός κα. Χριστίνα Τζίκου, η οποία καλωσόρισε όλο αυτό τον κόσμο στην χθεσινή εκδήλωση των 4 Κέντρων δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ). Ευχαρίστησε θερμά του γονείς που εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια χρόνια τα παιδιά τους, και καλωσόρισε όλους τους νέους ενδιαφερόμενους γονείς που ήρθαν να παρακολουθήσουν το έργο τους.

ΚΔΑΠ 2016-0415

Τι είναι τα ΚΔΑΠ;

Τα ΚΔΑΠ είναι χώροι όπου τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν φίλους, να επικοινωνήσουν μεταξύ του, και μέσα από την κοινή εμπειρία της δημιουργίας σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ανταγωνισμούς και με κύριο συστατικό το ομαδικό πνεύμα και την ειλικρίνεια.

ΚΔΑΠ 2016-0085

Χαιρετισμό απηύθυνε  η κα. Συροπούλου πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ η οποία αναφέρθηκε στη λειτουργία των 4 ΚΔΑΠ του Δήμου Φαρσάλων που πληρούν δυναμικότητας  συνολικά 176 παιδιών, τα οποία λειτουργούν καθ’ όλο το έτος σε 8ωρη βάση. Επίσης αναφέρθηκε στη σημασία των παιδιών να αποκτούν νέα ερεθίσματα και να αποκτούν τη νέα γνώση, ενώ τόνισε τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στις δομές και τους τομείς όπως:

  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Κατασκευές με διαφόρων τύπων υλικά
  • Μουσικοκινητικές δρίτες
  • Καθοδηγούμενη ζωγραφική
  • Διαθεματικές εργασίες
  • Ελεύθερο παιχνίδι κίνησης

ΚΔΑΠ 2016-0107

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος κ. Άρης  Καραχάλιος ο οποίος εξήρε το έργο της κοινωφελούς επιχείρησης συνεχάρη την διευθύντρια  ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Βέρα Κυρίτση και τους εκπαιδευτικούς των 4 ΚΔΑΠ για το έργο τους.

Οι εκπαιδευτικοί των 4 ΚΔΑΠ Φαρσάλων είναι οι εξής:

ΚΔΑΠ 1 (Φάρσαλα): Αποστόλου Τασούλα – Σοφία, Ρουκά Πέλα

ΚΔΑΠ2 (Βασιλί): Νατάσα Δημοπούλου, Χριστίνα Πελεκούδα

ΚΔΑΠ3(Σταυρός): Πένυ Μπρόζου, Σόνια Παπαγεωργίου

ΚΔΑΠ4 (Ρεματιά): Τζίκου Χριστίνα, Ηλιάνα Φαφουτοπούλου

Παρών στη βραδιά πλήθος λαού και επισήμων των της επαρχίας Φαρσάλων.

 

ΚΔΑΠ 2016-0018

ΚΔΑΠ 2016-0038

ΚΔΑΠ 2016-0058

Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό από όλα τα τμήματα.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!