Ο Νίκος Ανδρουλάκης στα Φάρσαλα

Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε χθες ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, προερχόμενος από τον Βόλο, όπου ήταν ομιλητής σε εκδήλωση. Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την πόλη κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου κ. Αρη Καραχάλιου, με τον οποίο συναντήθηκε στο Δημαρχείο Φαρσάλων.

Σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα μίλησαν για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα καθώς και για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Αρης Καραχάλιος τον ενημέρωσε και για τα προβλήματα του Καλλικρατικού δήμου Φαρσάλων και του πρόσφερε το λεύκωμα “Φάρσαλα – Γνωρίζοντας τη γη του ομηρικού Αχιλλέα”. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Δημ. Μπαμπανίκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σπύρος Τσιάμπας και κ. Αποστ. Κυριαζής, η γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Φαρσάλων και δημοτική σύμβουλος κ. Κική Παναγιωτοπούλου και το μέλος του ΠΑΣΟΚ κ. Αθαν. Αργυράκης.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με μέλη του ΠΑΣΟΚ καθώς και με συνταξιούχους στο Δημοτικό Εντευκτήριο της πόλης, με τους οποίους συζήτησε θέματα που τους απασχολούν, κάτω από το πρίσμα της έντονης οικονομικής κρίσης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η γραμματέας  της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Φαρσάλων κ. Κική Παναγιωτοπούλου.

Πηγή: Εφ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΑΧ. ΜΠΑΚΑΛΕΞΗΣ