Άνοιξαν τα «χαρτιά» τους

Του Άλκη Σούρλα

Την Πέμπτη 9/6 στο Κ.Α.Π.Η των Φαρσάλων έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση της Διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Η Συνέλευση ήταν ανοιχτή και αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν. Μεταξύ των ανθρώπων που παρευρέθηκαν ήταν και πολλοί άνθρωποι οι οποίοι κατά καιρούς έχουν περάσει από τις Διοικήσεις του Ιστορικού σωματείου του Αχιλλέα είτε ως πρόεδροι είτε σε άλλα πόστα του Συμβουλίου, όπως οι κ. Αγγελακόπουλος, Αστάρας, Μπούμπας, Γκαβογιάννης, Λιούπης, Παπαγεωργίου κ.α.

Ενώ το παρόν έδωσε και ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Βασιλείου από πλευράς Δημοτικής Αρχής.

Η νυν Διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» άνοιξε τα «χαρτιά» της και μίλησε για πρώτη φορά Δημόσια αναφορικά με το μπατζετ που κινήθηκε ο Αχιλλέας την φετινή σεζόν το οποίο «άγγιξε» σύμφωνα με τους Διοικούντες το υπέρογκο για τα δεδομένα της εποχής αλλά και της κατηγορίας, ποσό των 140.000 ευρώ  ώστε να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες, αλλά και για λάθη που έγιναν μέσα στην σεζόν και ο Αχιλλέας δεν κατάφερε εν τέλει να πραγματοποιήσει τον στόχο του.

γσ αχιλλεας-

 

Επίσης αναφέρθηκαν και στα πλάνα που υπάρχουν αναφορικά με την νέα σεζόν, καθώς παρά το γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι είναι προγραμματισμένες βάση του καταστατικού του Συλλόγου εκλογές για ανάδειξη Διοίκησης, δεν φαίνεται να υπάρχει στο «τραπέζι» κάποια άλλη πρόταση.

Αναλυτικά τα νούμερα σύμφωνα με την Διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Συνολικό Μπάτζετ: 137.595 ευρώ.

Εξοφληθέν ποσό: 127.795 ευρώ.

Οφειλές προς την ομάδα του Αχιλλέα.: 23.525 ευρώ εκ των οποίων τα 10.000 ευρώ είναι από την Δημοτική επιχορήγηση την οποία ακόμη δεν έλαβε ο Αχιλλέας ελέω ενός κωλύματος στην Ελεγκτική Επιτροπή το οποίο αναμένεται να ξεπεραστεί εντός των επόμενων ημερών.

Οφειλές προς τρίτους: 9.800 ευρώ.

Η Διοίκηση του Αχιλλέα βρίσκεται σε αναζήτηση νέων ανθρώπων και ιδεών ώστε να πλαισιώσουν την νυν Διοίκηση και να συνεχιστεί το αν μη τι άλλο δύσκολο έργο της.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με τις κινήσεις των ανθρώπων του Αχιλλέα και πότε θα λάβει χώρα η επόμενη Συνέλευση.

γσ αχιλλεας--2