Αλκοόλ τέλος στο Euro2016!

Η γαλλική κυβέρνηση είναι εξαιρετικά ανήσυχη από τα επεισόδια, που έχουν στιγματίσει έως τώρα τους αγώνες του EURO 2016. Μάλιστα ο υπουργός εσωτερικών, Μπερνάν Καζνέβ, ανακοίνωσε πως στο εξής θα απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ τις παραμονές και τις ημέρες των αγώνων, στις εννέα γαλλικές πόλεις, που φιλοξενούν αγώνες της διοργάνωσης.

Τόνισε πως επικοινώνησε με τους αρχηγούς της αστυνομίας των πόλεων αυτών και τους ζήτησε να λάβουν όλα τα μέτρα για την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ. Επίσης τόνισε πως όποιος οπαδός συλλαμβάνεται σε επεισόδια, θα αποκλείεται από όλους τους αγώνες αλλά και τις ζώνες φιλάθλων σε κάθε πόλη.

Παράλληλα, ο Καζνέβ ζήτησε την τιμωρία των ομοσπονδιών της Αγγλίας και της Ρωσίας, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια, που δημιούργησαν οπαδοί των δύο εθνικών ομάδων στη Μασαλία.

«Είναι απόλυτα επιτακτική η τιμωρία των ομοσπονδιών, των οποίων οι οπαδοί προκαλούν επεισόδια, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου», δήλωσε σχετικά ο Καζνέβ σε συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε πως α εθνταθούν, ακόμη περισσότερο, τα αστυνομικά μέτρα, ώστε να αποφευχθούν νέα επεισόδια στη συνέχεια των αγώνων.

Πηγή: antenna.gr/news