Ο φίλος του 14χρονου είναι ο δολοφόνος του

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της αστυνομίας, για το φρικτό έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα οποία δράστης της δολοφονίας του 14χρονου φαίνεται ότι είναι ο φίλος του, με τον οποίο επέστρεψαν μαζί από την απογευματινή τους βόλτα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία που βρέθηκαν στο κουζινομάχαιρο, με το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο ο ανήλικος στη Θεσσαλονίκη. Φέρεται ότι ομολόγησε την πράξη του ο συμμαθητής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 14χρονος και από τις έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι ανήκαν στον επίσης ανήλικο φίλο του θύματος.

Το κουζινομάχαιρο που βρέθηκε έκανε τους αστυνομικούς να αντιληφθούν αμέσως ότι πρόκειται για ερασιτέχνη που έδρασε παρορμητικά.

Άλλωστε, εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς τόσο τα χρήματα του 14χρονου, όσο και το κινητό του βρέθηκαν δίπλα στη σορό του.

Ο 14χρονος κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται ότι ομολόγησε την πράξη του, ενώ παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου από νωρίς προσήχθη για εξέταση.

Πηγή: antenna.gr/news