Ο εκδότης Μαυρίκος είναι ο οδηγός που κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό (βίντεο)

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 15.00 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, καθώς ένας οδηγός βρήκε φρικτό θάνατο όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όπως μεταδίδει ο antenna.gr το αυτοκίνητο του άτυχου οδηγού, τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ κινούνταν επί της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος μεταξύ Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική αλλά δυστυχώς ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό από το καμένο αυτοκίνητο.

ΜΑΥΡΙΚΟΣ

Το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του γνωστου εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκου, η οποία σε επικοινωνία με την αστυνομία ανέφερε ότι σήμερα το οδηγούσε ο σύζυγός της.

Άγνωστη παραμένει, μέχρι στιγμής, η αιτία που προκάλεσε την φωτιά, ωστόσο πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι δεν φαίνεται να έχει προηγηθεί πρόσκρουση του ΙΧ.

Δείτε το βίντεο από το newsit.gr

Ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος είναι νεκρός και ότι τον αναζητούσε επί ώρες γιατί είχαν ραντεβού, στο οποίο δεν προσήλθε.

Το βέβαιο είναι ότι δεν υπήρξε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβαστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.

Η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου, οδηγήθηκε στο ΚΑΤ, όπου έχει μεταφερθεί η σορός, για να αναγνωρίσει αν πρόκειται για τον σύζυγο της.

Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια του ατυχήματος είχαν κλείσει και οι τρείς λωρίδες κυκλοφορίας,δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων στην Αττική Οδό.

Πηγή: www.antenna.gr/