Διαδικτυακή απάτη στο Facebook με σελίδα που χαρίζει Mercedes [εικόνες]

Μία απίστευτη διαδικτυακή απάτη έστησαν επιτήδειοι στο Facebook.

Μέσω σελίδας που δημιούργησαν, καλούν τους χρήστες να λάβουν μέρος σε κλήρωση προκειμένου 3 τυχεροί να κερδίσουν μετά από κλήρωση τρεις Mercedes-Benz E63 AMG.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία Mercedes-Benz θα δώσουμε 3 εκπληκτικές Mercedes-Benz E63 AMG σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 31 Ιουνίου 2016. Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz E63 AMG?», γράφουν σε ποστ που έκανε τον γύρο του ίντερνετ και το οποίο συνεχίζει δίνοντας συμβουλές ως προς τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες παραπέμποντάς τους μάλιστα σε άλλη ιστοσελίδα.

merccc

Η ανακοίνωση έπεσε στην αντίληψη της Mercedes-Benz Hellas η οποία ενημέρωσε τους χρήστες του Facebook ότι δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω σελίδα και την κλήρωση. «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη σελίδα είναι spam και δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Mercedes-Benz», γράφει η επίσημη σελίδα της Mercedes-Benz στην Ελλάδα.

merccc1

Μέχρι στιγμής, πάντως, περισσότεροι από 55.000 χρήστες του διαδικτύου έπεσαν θύματα της διαδικτυακής απάτης ακολουθώντας τη «μαϊμού» σελίδα, κάποιοι όμως αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για ψέμα και έτσι έκαναν αναφορά.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι πολλοί χρήστες έπεσαν θύματα, αν και η σελίδα-μαϊμού ανέφερε ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στις 31 Ιουνίου, τη στιγμή που ο συγκεκριμένος μήνας έχει 30 ημέρες!

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!