Προβλήματα προκάλεσε η χθεσινή βροχή στα Φάρσαλα

Η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε την πόλη και την επαρχία Φαρσάλων επί μία ώρα χθες το απόγευμα δημιούργησε και πάλι προβλήματα, απειλήθηκαν να πλημμυρίσουν σπίτια και υπόγεια, κάποιοι δρόμοι έγιναν χείμαρροι, χωράφια με βαμβακοκαλλιέργειες πλημμύρισαν, ενώ δημιουργήθηκαν προβλήματα στον αλωνισμό των σιτηρών. Το νερό παρέσυρε χώματα σε κάποιους δρόμους που γίνονται έργα λόγω της σύνδεσης της πόλης με το φυσικό αέριο, δημιουργήθηκαν μικρά χαντάκια, αλλά άμεση ήταν η αντίδραση του εργολάβου και επιδιορθώθηκαν γρήγορα οι ζημιές χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Ο Αϊκλής και πάλι έφθασε στα όριά του και αν συνεχιζόταν η βροχή θα πλημμύριζαν και πάλι σπίτια, ενώ στην οδό Βόλου απέναντι από το πάρκο του Πολιτιστικού Κέντρου, τα σπίτια που είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη θεομηνία στις 21 Μαΐου, κινδύνευσαν και πάλι. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι στο σημείο εκείνο έχει γίνει κακοτεχνία, τα νερά όταν βρέχει δεν βρίσκουν διέξοδο και κάθε φορά πλημμυρίζουν τα σπίτια της περιοχής. Ζητούν την επέμβαση της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή έργου που θα δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό.

Στην περιοχή κατέφθασε όχημα του πυροσβεστικού κλιμακίου, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει γιατί η βροχή είχε σταματήσει, καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Χριστ. Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Στ. Πουλαράκης, Γ. Αρσενόπουλος, Κώστας Τασιόκας, υπάλληλοι του Δήμου και αρκετός κόσμος.

Πηγή: Εφ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Αχ. Μπακαλέξης