Θύμισε Δεκαπενταύγουστο στην πρώτη «Λευκή Νύχτα» στα Φάρσαλα

Για πρώτη φορά ο Εμπορικός Συλλογος Φαρσάλων διοργάνωσε την πρώτη «Λευκή Νύχτα» στην πόλη, που βρήκε άμεση ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό.

Μια βραδιά κατά την οποία η αγορά των Φαρσάλων λειτούργησε έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και 50%, με μουσική σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ηχεία και στις δυο πλατείες, διάφορες εκπλήξεις περίμεναν όλους όσους παρευρέθηκαν, όπως ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, facepainting και βεγγαλικά κατά την διάρκεια την νύχτας.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0030

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0024

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0022

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0067

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0051

Με κάθε αγορά, οι καταναλωτές έμπαιναν στην ειδική κλήρωση, για 12 δωροεπιταγές αξίας 30 € από τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στη λήξη της βραδιάς.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0180

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0158

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0200

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0041

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0059

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0092

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Φαρσάλων μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Η Πρώτη Λευκή Νύχτα τελείωσε με τεράστια επιτυχία. Το Διοικητικό Συμβουλιο του Συλλόγου και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε όλους τους Φαρσαλινούς μικρούς και μεγάλους που με την συμμετοχή τους συνέβαλαν σ’ αυτή την επιτυχία. Επίσης ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και τους υποσχόμαστε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις δράσεις με σκοπό την τόνωση της Φαρσαλινής Αγοράς. Επίσης ένα Μεγάλο ευχαριστώ στους, Παδιώτη Γεώργιο,  ομάδα DJ: (Βαρακλιώτης, Ντούρας, Τριανταφύλλου), ομάδα face painting: (Κατερίνα Κεραμίδα, Αντριάνα Καλογήρου, Φωτεινή Σιώμου), χορηγοί επικοινωνίας: Πρώτος Τύπος, Νέα Φάρσαλα, Φαρσαλινό Λόγο, Farsala Press, ifarsala, On Larisa, Μπακαλέξη Αχιλλέα (Ελευθερία), Ραδιοφωνικούς Σταθμούς: Σφαίρα, Ραδιο Στορκ.»

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ-0087

Η ποικιλία εκδηλώσεων σε κάθε μαγαζί, σε κάθε στενό έδωσε χθες άλλο αέρα και ψυχολογία στην αγορά, για λίγες ώρες στο κέντρο των Φαρσάλων.

Ειδικές τιμές είχαν και καφέ και μπαρ της πόλης που συμμετείχαν στο όλο εγχείρημα και αρκετοί ήταν οι Φαρσαλινοί που εκμεταλλευόμενοι την καλοκαιρινή βραδιά παρέμειναν έξω μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως φάνηκε το διασκέδασαν.