«Έξυσαν» από 10.000 ευρώ δύο τυχεροί σε Αγιά και Λάρισα!

Λεφτά στην περιοχή μας μοίρασε χθες το στιγμιαίο λαχείο «Σκρατς», καθώς δύο τυχεροί σε Λάρισα και Αγιά πήραν από 10.000 ευρώ έκαστος.

Στη Λάρισα, όπως αναφέρει ο Κων. Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, επί της οδού Φαρσάλων 112, ο τυχερός συμπολίτης κέρδισε αγοράζοντας με 2 ευρώ ένα ξυστό λαχείο της σειράς ‘’Το Δέκα το Καλό’’.

Στην Αγιά η τύχη χαμογέλασε πρωί-πρωί σε Αλβανικής καταγωγής κάτοικο της Αγιάς, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 10.000 ευρώ ξύνοντας ένα λαχείο «Σκρατς» που του κόστισε μόλις ένα ευρώ! Το λαχείο αγοράστηκε στο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ της κ. Ιζαμπέλας Μότη – Χαλάτση στην Αγιά.

σκρατς

Βεβαίως επειδή λόγο παντού έχει και η εφορία, στις τσέπες τους, οι δύο τυχεροί, θα βάλουν καθαρά από 8.515 ευρώ.

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία