Νεκρή μια γυναίκα στην Αυστραλία από επίθεση κροκοδείλου

Nεκρή είναι μια 46χρονη από την Αυστραλία η οποία δέχτηκε επίθεση κροκοδείλου χθες το βράδυ στην παραλία Thornton στη βόρεια πολιτεία Κουίνσλαντ.

Η γυναίκα έκανε βραδινή βόλτα μαζί με μια φίλη της και αποφάσισαν να κάνουν βουτιά στη θάλασσα, αλλά ενώ είχε μπει στο νερό μέχρι τη μέση, δέχτηκε την επίθεση. Η φίλη της προσπάθησε να τη βοηθήσει και να τη σύρει έξω από νερό, αλλά δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια έσπευσε σε μια κοντινή επιχείρηση για να ειδοποιήσει τις αρχές.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 46χρονης ξεκίνησαν τη νύχτα και συνεχίστηκαν μέχρι και το πρωί, αλλά χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της και ενώ η παραλία έχει κλείσει για το κοινό.

Αυστραλός βουλευτής αποδίδει σε “ανθρώπινο λάθος,” την επίθεση κροκόδειλου στην Αυστραλία, τονίζοντας ότι δεν είναι λογικό για τον οποιονδήποτε να κολυμπά το βράδυ στα βόρεια του Κουίνσλαντ. “Δε μπορείς να νομοθετήσεις κατά της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Η τραγωδία αυτή, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Υπάρχουν προειδοποιήσεις παντού στην περιοχή αυτή,” δήλωσε ο Ουώρεν Εντς, βουλευτής του Φιλελεύθερου Κόμματος, στην περιοχή που έγινε η επίθεση.

Η τελευταία θανατηφόρα επίθεση στην περιοχή σημειώθηκε το 2009, σύμφωνα με το αυστραλιανό Broadcasting Corp.

Πηγή: lifo.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!