«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»

Του Άλκη Σούρλα

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη Διλόφου αποτελεί ο μέχρι πρότινος κόουτς των «κιτρινόμαυρων» Τάκης Ρόφαλης.

received_587153231445263

Έπειτα από δυο αδιαμφισβήτητα επιτυχημένες σεζόν (σ.σ φέτος ο «Θεός του πολέμου» πανηγύρισε την άνοδο στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του) οι δυο πλευρές «χώρισαν» με ένα συναινετικό και «βελούδινο» «διαζύγιο» και πλέον ο πολύπειρος κόουτς ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

received_587151751445411

Μαζί του αναμένεται να αποχωρήσει και ο γιος του και μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή της ομάδος Κώστας.

Αμφότεροι νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά σύσσωμη την ομάδα του Άρη για την άψογη διετή συνεργασία με την εξής από κοινού δήλωση:

«Ως προπονητικό τιμ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Καναβό που μας εμπιστεύτηκε. Υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς προς το πρόσωπό μας, επίσης ευχαριστούμε τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Νικολόπουλο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αφήνουμε τελευταία τη δυνατή σχέση και το μεγάλο από καρδιάς «ευχαριστώ» στους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια και αυτό που κρατάμε ως άνθρωποι δεν είναι ούτε οι επιτυχίες τόσο πολύ ούτε το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά το γεγονός ότι δημιουργήσαμε πολλές και δυνατές φιλίες στον Άρη Διλόφου κι ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν…..!!!!!»