Βαγενά: Αντέξαμε 400 σκλαβιάς, δε μας τρομάζουν τα 99 του υπερταμείου

«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Είμαστε ανθεκτικός λαός», δήλωσε η Άννα Βαγενά, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου καισχολιάζοντας το ζήτημα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας τόνισε πως «πολλές φορές έχει αποδειχθεί πως είμαστε ανίκανοι ως κράτος να διαχειριστούμε από μόνοι μας τη δημόσια περιουσία» ενώ συμπλήρωσε πως «είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος».

Την ίδια στιγμή αναφερόμενη στο Δημόσιο δήλωσε σε αυστηρό τόνο πως «Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο Δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο Δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το Δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική».
Αναφερόμενη στη σχέση που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα είπε χαρακτηριστικά πως «έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα όσα σας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο».

Τέλος, εξαπέλυσε βολές στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας πως «από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης».

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!