ΝΟΔΕ Λάρισας προς Βαγενά: Σταματήστε να προκαλείτε…

Επίθεση προς τη βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά κάνει με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση ως εξής:

«Πορευόμενη στη γραμμή πολλών κυβερνητικών συναδέλφων της που επιδίδονται κατά συρροή σε άνευ προηγουμένου λεκτικές προκλήσεις κατά των πολιτών, η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άννα Βαγενά, ούτε λίγο, ούτε πολύ, με μία δήλωση που ξεσκεπάζει την αναλγησία και την υποκρισία της σημερινής κυβέρνησης, εμπαίζει τους έλληνες λέγοντας τους, πως έχουν αντοχές εξομοιώνοντας την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας για 99 χρόνια με τα 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς!

Από το μετερίζι μίας καταξιωμένης καλλιτέχνιδας που εργάζεται πυρετωδώς και κατόπιν  πηγαίνει στη βουλή για να υπερψηφίσει αδιαμαρτύρητα ότι της σερβίρουν, αφού δήθεν πρώτα έχει εκφράσει τις επιφυλάξεις της, προκαλεί όλους τους πολίτες και μεταξύ αυτών και  εκείνους που το κόμμα της εξαπάτησε, πουλώντας κίβδηλες ελπίδες.

Μπορείτε κ. Βαγενά να συνεχίσετε τις κυβισθήσεις του πολιτικού σας ρεπερτορίου. Μπορείτε να ξεχνάτε τον πύρινο λόγο που είχατε βγάλει στη βουλή ως βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ κατά του μνημονίου και των σκληρών μέτρων που τότε για εσάς γονάτιζαν τη χώρα, ενώ σήμερα δήθεν  την σώζουν.

Τουλάχιστον όμως, σταματήστε να προκαλείτε τα εκατομμύρια των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, από τους ερασιτεχνισμούς μίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αριστεράς, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μείνει γαντζωμένη στην καρέκλα της εξουσίας.

Για όνομα του Θεού, σταματήστε να μιλάτε εξ” ονόματος των εκατομμυρίων Ελλήνων που παλεύουν καθημερινά για να επιβιώσουν.

Πλέον δεν έχετε καμία σχέση με αυτούς».