Χωρίς ρεύμα η καρδιολογική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της τηλεόρασης του ΘΕΣΣΑΛΙΑ, η καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έχει μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση, με τους γιατρούς που εφημερεύουν να τρέχουν προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τους ασθενείς που νοσηλεύονται, μερικοί εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση!

Η γεννήτρια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει δώσει ρεύμα, μετά από πρόβλημα που φαίνεται να υπήρξε στην ηλεκτροδότηση εξαιτίας φωτιάς σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο κέντρο της Λάρισας, κάτι που προκάλεσε έντονη ανησυχία και κινητοποίηση του επιμελητή της κλινικής και των εφημερευόντων γιατρών.

Το πρόβλημα μέχρι πριν από λίγη ώρα δεν είχε αποκατασταθεί, με τους γιατρούς με τους οποίους ήρθαμε σε επικοινωνία να έχουν καλέσει ακόμη και την Αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό, ενώ αναζητείται ο εισαγγελέας υπηρεσίας για να επιληφθεί της κατάστασης!

To μείζον ζήτημα που προκύπτει αφορά τους ασθενείς της στεφανιαίας μονάδας, με την ηλεκτροδότησή της να είναι απολύτως απαραίτητη προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σύμφωνα με εφημερεύοντες γιατρούς, ενώ αρκετοί συνάδελφοί τους συγκεντρώθηκαν στην κλινική προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο, η ηλεκτροδότηση επανήλθε μέσω γεννήτριας, 50 περίπου λεπτά μετά τη διακοπή, και φαίνεται ότι έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα από καθαρή τύχη, αφού αναφέρουν ότι ούτε τα χειρουργεία του νοσοκομείου δεν είχαν ρεύμα, και ευτυχώς δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε εξέλιξη κάποια επέμβαση.

Αναστατωμένοι όλοι τους πάντως σημειώνουν ότι πρόκειται για ένα μείζον θέμα το οποίο δεν μπορεί να περάσει έτσι απλά και θα πρέπει οι αρμόδιοι να αναζητήσουν ευθύνες για την τραγική αυτή κατάσταση…

Πηγή: thessaliatv.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!