Ι.Χ. ντελαπάρισε στο κέντρο του Βόλου

Πανικός χθες το βράδυ στο κέντρο του Βόλου. Γύρω στις 11.15 Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του στην οδό Φιλελλήνων στο ύψος της μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αρχικά με δέντρο σε απόσταση αναπνοής από τη στάση και στη συνέχεια να ντελαπάρει.

Εκείνη τη στιγμή υπήρχε πολύς κόσμος στις καφετέριες δίπλα από το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ μεγάλη ήταν και η κίνηση των οχημάτων. Στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου που ήταν σοκαρισμένοι. Ευτυχώς, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στα 50 ετών είναι καλά στην υγεία του.

Κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί με τις ρόδες στον αέρα σχεδόν μόνος. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ τον διακόμισε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο μεταξύ, επί τόπου έσπευσε η Τροχαία Βόλου για τη λήψη κυκλοφοριακών μέτρων καθώς το ντελαπαρισμένο αυτοκίνητο μπλοκάρισε την κυκλοφορία. Οι αστυνομικοί συνέχιζαν τη λήψη καταθέσεων για το τι ακριβώς συνέβη.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και συγγενικά πρόσωπα του 50χρονου, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες έλεγαν ότι ο οδηγός δεν αποκλείεται να υπέστη κάποιο επεισόδιο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του.

Πηγή: Εφ. Ταχυδρόμος

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!