Σεμινάριο για επαγγελματίες του τουρισμού στη Λάρισα

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστίαση, ενοικίαση σκαφών ή αυτοκινήτων ή εξοπλισμού θαλάσσης, καφέ – μπαρ κλπ) σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρας. Στη Λάρισα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, από τις 18:30 εως 20:30 στο Επιμελητήριο, οδός Παπακυριαζή 44.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online.

Θεματολογία σεμιναρίου: Ποιά είναι τα 5 βασικά εργαλεία και πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει μια τουριστική επιχείρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να αναπτυχθεί και να αποκτήσει περισσότερους πελάτες (ιστοσελίδα, social media , Google My Business, διαφήμιση, analytics). Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος

Ομιλητής: κ. Γιάννης Ραγκούσης, ένας εκ των 20 Online Advisors της πρωτοβουλίας

Προφιλ κοινού: Επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστίαση, ενοικίαση σκαφών ή αυτοκινήτων, καφέ – μπαρ κλπ) κι έχουν ένα αρχικό ή μεσαίο στάδιο ενασχόλησης με το διαδίκτυο και την προώθηση των υπηρεσιών τους μέσα από αυτό (π.χ. επιχειρήσεις που δεν έχουν παρουσία στο διαδίκτυο ή έχουν ιστοσελίδα και θέλουν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της ψηφιακής τους παρουσίας κλπ). Το σεμινάριο δεν καλύπτει εξειδικευμένα-προχωρημένα τεχνικά θέματα.

Πέρα από το σεμινάριο, στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας για πρώτη φορά υπάρχει μια δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα για τον τουρισμό. Οι χρήστες εφόσον γραφτούν μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα πάνω στα 5 βασικά εργαλεία του διαδικτύου και να πάρουν την πιστοποίηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!