Ενημέρωση και “δράση” από τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

Ο Εμπορικός Σύλλογος  Φαρσάλων προχώρησε σε ένα βήμα τόνωσης της τοπικής οικονομίας και με ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Την Πέμπτη 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου και των συναδέλφων εμπόρων  με μοναδικό θέμα τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας».

Οι καταστηματάρχες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου με διάθεση και ενθουσιασμό για την πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας» στη πόλη μας  την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, όπου όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις της Διοίκησης που ήταν :

Όλα τα καταστήματα που θα συμμετέχουν θα έχουν προνομιακές τιμές στα είδη τους έως και 50%, με κάθε αγορά θα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν δωροεπιταγές. Επίσης θα πραγματοποιηθούν  εκδηλώσεις σε κάθε γειτονιά, διάφορες εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά  και ο dj θα δημιουργήσει με τη μουσική του,  εορταστική ατμόσφαιρα σε όλη τη πόλη.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι  να δώσουμε ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής μας να βγουν έξω για διασκέδαση, να ψωνίσουν από τα καταστήματά μας και να ξαναζωντανέψουμε τη πόλη μας!!”

20160512_205055