“Κουλουράκια” στη Νίκαια

Την δεύτερη θέση κατέλαβε στα μπαράζ ανόδου της Β ΕΠΣΛ Κατηγορίας, καθώς παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία κόντρα στην Νεάπολη και συγκέντρωσε 2 βαθμούς σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των τριών ομάδων.

Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα

Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο και για τις δυο ομάδες με την Αναγέννηση να βγαίνει στην επίθεση κυρίως με τον Κούμπρια χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 39′ όταν ο Παλαμίδας ανέτρεψε τον Ζαφειράκη και τον διαιτητή του αγώνα να καταλογίζει πέναλτι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ-0130

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ-0133

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μανώλης από την ομάδα της Νεάπολης ομως ο κίπερ της Αναγέννησης κατέβασε ρολά στην εστία του και απέκρουσε το πέναλτι.

Με τ0 0-0 οι δυο ομάδες πήραν το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Νεάπολη απείλησε με σουτ του Νάτση όμως με  εντυπωσιακή απόκρουση έδωσε ξανά το παρόν ο Παλαμίδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ-0146

Το παιχνίδι κινήθηκε κυρίως στο κέντρο με τα νευρά να είναι τεντωμένα και για τους δυο.Η Αναγέννηση πίεσε για να σημειώσει  το γκολ της λύτρωσης με την φάση καλύτερη φάση αυτή του Κούμπρια στο 88′ με την μπάλα να καταλήγει στον Μόσιαλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ-0159

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ-0023

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Κούρο, Συμεωνίδης, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Προσμίτης., Αρβανιτοζήσης Γ.(λτ Χριστοδούλου), Μουτκανάς Θ.(68′ Αρβανιτοζήσης Δ.),Κούμπρια, Ζαγγανάς ( 68′ Τσιάμπας Απ.), Πατσιούρας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ-0022

Νεάπολη (Νίκος Βλαχούλης): Μόσιαλος, Συγκούνας, Κοσμάς, Μανδραβέλη, Ζάρρας, Καρανικολός, Σπανός, Βράνας, Νάτσης (82′ Ευαγγέλου), Μανώλης (90′ Μπουχλαριώτης), Γκρέτσης (23′ λτ Ζαφειράκης)

Διαιτητές

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ-0014

Κορέστης, Νίκζας, Στάικος