Στο Δημαρχείο οι «μπλε»!!!

Του Άλκη Σούρλα

Το γραφείο του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Αριστομένη Καραχάλιου επισκέφθηκε ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος της Α1 ΕΣΚΑΘ για την σεζόν 2015 – 2016 Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων.

Οι «μπλε» ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή της πόλης για την στήριξη και την βοήθεια που είχαν σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Από την πλευρά του ο κ. Καραχάλιος αφότου ευχήθηκε πάντα επιτυχίες και ανόδους στους «μπλε», τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την πόλη μας το γεγονός ότι από την νέα σεζόν θα υπάρχει Σύλλογος στις Εθνικές κατηγορίες κάτι το οποίο θα κάνει και πολλά νέα παιδία να στραφούν προς τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ, ένα άθλημα το οποίο τα τελευταία έτη περνούσε μια καμπή στην Επαρχία των Φαρσάλων.

Επίσης ο Δήμαρχος αποκάλυψε το γεγονός πως την νέα σεζόν θα κατασκευαστεί ακόμη μια κερκίδα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητά του.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων δώρισε δια χειρός του αρχηγού Γιώργου Αναγνωστόπουλου, στον κ. Καραχάλιο μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους καλαθοσφαιριστές.

13170023_1109673422438781_491055237_o

Πλην του Δημάρχου το παρών στην επίσκεψη των «μπλε» έδωσαν και ο αντιδήμαρχος κ. Μπαμπανίκας Δημήτριος αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Πουλαράκης.