Λαρισαίος ο οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 18χρονο μοτοσυκλετιστή στην Ματαράγκα

Ενας 48χρονος Λαρισαίος είναι, κατά την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός του μοιραίου φορτηγού που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 18χρονο μοτοσικλετιστή στη Ματαράγκα, εγκαταλείποντάς τον στον δρόμο.

Όπως είναι γνωστό, το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Απριλίου, στο 12ο χλμ του δρόμου Καρδίτσας – Λάρισας στο ύψος της Ματαράγκας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Καρδίτσα συγκρούσθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος από τη Ματαράγκα.

Από τη σύγκρουση, τραυματίσθηκε θανάσιμα ο 18χρονος με τον οδηγό του επαγγελματικού φορτηγού να εγκαταλείπει στον τόπο του δυστυχήματος τον άτυχο νέο.

Με την ΕΛ.ΑΣ., συγγενείς και φίλους του άτυχου 18χρονου, να αναζητούν επί ημέρες πληροφορίες για τον εντοπισμό του οδηγού του φορτηγού αυτοκινήτου.

Μια εβδομάδα μετά το τροχαίο – στις 23 Απριλίου – και έπειτα από έρευνες, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας εντόπισαν το φορτηγό αυτοκίνητο, σε αποθήκη εταιρίας στους Αγ. Θεοδώρους, μερικά χιλιόμετρα μετά τη Ματαράγκα όπου σημειώθηκε το δυστύχημα.
Όπως ανακοινώθηκε χθες από την ΕΛ.ΑΣ. «από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψαν επίσης τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού.

Πρόκειται για έναν 48χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια με εγκατάλειψη του τόπου τροχαίου ατυχήματος».

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακάρας