Δύο… γραβάτες το δώρο του Καμμένου στον Τσίπρα

Δύο… γραβάτες έκανε δώρο στον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνάντησή τους  στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά το υπουργικό συμβούλιο,  έδωσε στον κ. Τσίπρα τις γραβάτες «για να τις φορέσει στις 24 Μαΐου οπότε θα κλείσει το θέμα της αξιολόγησης». Η μία γραβάτα είναι κοραλλί και η δεύτερη σε μπλε, κόκκινο και άσπρο χρώμα.

Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε, αστειευόμενος, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει να δένει γραβάτα απ’ όταν έκανε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Κατά τα άλλα, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ δικαιώθηκαν που στήριξαν και εμπιστεύτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη στιγμή αλλά και για τη στήριξη της πολιτικής που δίνει νέα ώθηση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καμμένου:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με εντολή του ελληνικού λαού, από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε και εμπιστευτήκαμε τον Αλέξη Τσίπρα και συμμετείχαμε σε αυτή την Κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης. Υποστήκαμε και εμείς, όπως και όλη η Κυβέρνηση, το μεγαλύτερο πόλεμο που έχουν υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση.

Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών. Δικαιωθήκαμε για τη στήριξη της πολιτικής που δίνει μια νέα ώθηση στην Ελλάδα.

Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό. Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ήρθε η ώρα πλέον να καταλάβουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που έστησε η παρανομία και η διαπλοκή ότι για αυτούς η μεταπολίτευση τελείωσε.

Ο ελληνικός λαός απαλλαγμένος από το χθες, προχωρά στο αύριο, με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, για καλύτερες μέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που στήριξε την Κυβέρνηση σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο και να υποσχεθώ ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό».

Πηγή: www.antenna.gr/news