Κτηνοτρόφος πούλησε 20 αρνιά και πήρε… πλαστά ευρώ!

Μπορεί να πλήρωσε… τοις μετρητοίς για να αγοράσει αρνιά, αλλά τα χαρτονομίσματα που κατέβαλλε, αποδείχθηκαν πλαστά! Ο άγνωστος «έμπορος» εξαπάτησε χθες το μεσημέρι τον 72χρονο κτηνοτρόφο από την Ελασσόνα, αγοράζοντας 20 αρνιά καταβάλλοντας 2.000 ευρώ αλλά με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 72χρονος κτηνοτρόφος από χωριό της Ελασσόνας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πήγε στον καταυλισμό των Ρομά στον Τύρναβο για να πουλήσει αρνιά. Εκεί συνάντησε προχθές- για πρώτη φορά – και τον άγνωστο «έμπορο» ο οποίος του παρήγγειλε 20 αρνιά. Έτσι και έγινε, με τον 72χρονο και τον «έμπορο» να ανταποκρίνονται στο ραντεβού, στις 3.30 χθες το μεσημέρι στον καταυλισμό. Ο 72χρονος παρέδωσε τα 20 (ζωντανά) αρνιά και παρέλαβε από τον «έμπορο» σε μετρητά, τις 2.000 ευρώ με βάση και την αρχική συμφωνία των δυο ανδρών.

Η απάτη αποδείχθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν ο 72χρονος πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να βάλει καύσιμα, όπου του επισημάνθηκε ότι τα χαρτονομίσματα που έδωσε για να πληρώσει, ήταν πλαστά. Ο κτηνοτρόφος επέστρεψε στον καταυλισμό αλλά ήταν ήδη αργά αφού ο «έμπορος» είχε φορτώσει τα ζώα σε αγροτικό αυτοκίνητο και είχε ήδη φύγει. Ο 72χρονος, χθες το απόγευμα κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου που ερευνά την υπόθεση, καταθέτοντας παράλληλα μήνυση κατά του αγνώστου «εμπόρου».

Πηγή: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!