Tα νέα σχέδια του ΘΕΣγάλα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανάπτυξη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, ο οποίος εδώ και δύο περίπου μήνες έκανε το μεγάλο βήμα προς την Αθήνα. Τα δέκα πρώτα καταστήματα Αυτόματων Πωλητών Φρέσκου Γάλακτος στην Αθήνα επιβεβαιώνουν προς το παρόν την μεγάλη αποδοχή των προϊόντων του Συνεταιρισμού, όπως ακριβώς συνέβη άλλωστε στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Η αποδοχή αυτή οδηγεί τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα στην επίσπευση των πλάνων επέκτασης του στην Αθήνα, αφού σχεδιάζει τον διπλασιασμό των καταστημάτων του μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τον προσεχή Αύγουστο ο Συνεταιρισμός σκοπεύει να έχει αναπτύξει καταστήματα σε περισσότερες  περιοχές της Αθήνας, καλύπτοντας ακόμα μεγαλύτερο εύρος.

Νέοι κωδικοί στα προϊόντα του Συνεταιρισμού – Διπλασιάζει τα καταστήματα στην Αθήνα

Την ίδια στιγμή, είναι θέμα χρόνου ο εμπλουτισμός των σημείων πώλησης του Συνεταιρισμού με νέα προϊόντα. Αμέσως μετά το Πάσχα, οι υπεύθυνοι του ΘΕΣγάλα θα προσθέσουν στα προϊόντα του Συνεταιρισμού, τουλάχιστον δύο ακόμα κωδικούς, ενώ μέσα στο καλοκαίρι η «οικογένεια» των τυποποιημένων προϊόντων του ΘΕΣγάλα, θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Όχημα για την αλματώδη ανάπτυξη του  ΘΕΣγάλα, είναι αναμφίβολα η λειτουργία του ιδιόκτητου εργοστασίου παστερίωσης, το οποίο μπήκε σε λειτουργία ουσιαστικά τον περασμένο Μάρτιο. Με δυνατότητα παστερίωσης περίπου 200 τόνων ημερησίως, αλλά και με τη δυνατότητα να δημιουργηθούν εκεί γραμμές παραγωγής νέων γαλακτοκομικών προϊόντων, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα μπαίνει πλέον σε μια νέα φάση δραστηριότητας, πολύ πιο δυναμικής από τη μέχρι τώρα πορεία του.

Ταυτόχρονα κατακτά όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της αγοράς γαλακτοκομικών προϊόντων στις περιοχές, στις οποίες αναπτύσσεται, δίνοντας έτσι το στίγμα της περαιτέρω πορείας του.

«Γεννημένος» στη Λάρισα το 2013 και «μεγαλωμένος» στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα» είναι ένα από τα μεγαλύτερα success stories των τελευταίων μηνών. Και η συνέχεια μάλλον έπεται μεγαλύτερη…

Πηγή: ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET