Υλικά θερμοπρόσοψης και μόνωσης κτιρίων από το κατάστημα Κοσκοβίτη

Στο καταστημα Κοσκοβίτη υπάρχουν υλικά θερμοπρόσοψης των εταιρειών  MARMOLINE-BAUMIT-KNAUF όπως επίσης υλικά για μόνωση ταράτσας και υγρομόνωση και μόνωση στέγης.

Η θερμομόνωση του περιβλήματος του κτιρίου επιτρέπει πληθώρα δυνατοτήτων για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας στο συνολικό κτίριο και για τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος για τους κατοίκους

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ένα θέμα αυξανόμενης σημασίας στη σύγχρονη εποχή κλιματικής αλλαγής και αυξημένου κόστους καυσίμου. Σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές είναι επίσης δυνατό να εξοικονομηθούν κατασκευαστικά κόστη και να μειωθούν μελλοντικά ενεργειακά κόστη. Τα θετικά αποτελέσματα ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης στην ποιότητα ζωής των κατοίκων δεν θα πρέπει επίσης να παραβλέπονται.

eksoteriki-thermomonosi

BANNER ΚΟΥΣΚΟΒΙΤΗΣ 2

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης:

  1. Μειώνει τις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης
  2. Βελτιώνει την άνεση της διαβίωσης
  3. Προσφέρει επί πλέον ηχομόνωση
  4. Βελτιώνει την εμφάνιση του κτιρίου
  5. Μειώνει την εκπομπή CO2 και προστατεύει το περιβάλλον
  6. Βελτιώνει την αξία της ιδιοκτησίας

content_MONOSIS-WALL-gre-landscape (1)

Ένα από τα κύρια προτερήματα της εξωτερικής θερμοπρόσοψης είναι ότι προσφέρει ευχάριστο εσωτερικό κλίμα. Το σπίτι σας πρέπει να προσφέρει άνεση, ευχάριστη διαβίωση και ποιότητα ζωής σε όλη την οικογένεια. Κύριοι παράγοντες που επιδρούν σε ένα ευχάριστο κλίμα είναι η θερμοκρασία και η σχετική υγρασία του σπιτιού. Για θερμοκρασίες εσωτερικού αέρα από 19ºC – 22ºC η σχετική υγρασία του αέρα πρέπει να είναι από 40% έως 60%.

Σε ένα καλά μονωμένο σπίτι, οι θερμοκρασιακές διαφορές μεταξύ του εξωτερικού αέρα και των τοίχων είναι πολύ μικρές. Αυτό σημαίνει πολύ μικρή κυκλοφορία κρύου αέρα και βελτιωμένη θερμική άνεση και λιγότερες επιπτώσεις από αλλεργίες οφειλόμενες σε σκόνη. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικοί οι θερμοί τοίχοι: όσο υψηλότερη η επιφανειακή θερμοκρασία του τοίχου τόσο καλύτερο το κλίμα του εσωτερικού χώρου. Η διαφορά μεταξύ θερμοκρασίας αέρα και τοίχου δεν πρέπει να ξεπερνά τους 3ºC (στο διάστημα από 19ºC – 22ºC).

hqdefault

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!