Δρόμος στην Καρδίτσα στολίστηκε με ομπρέλες

Ένα πρωτότυπο και κυρίως όμορφο τρόπο, βρήκαν τρεις από τους καταστηματάρχες του πεζοδρόμου «Παλαιών Μαστόρων» για να στολίσουν τον περιβάλλοντα χώρο.

Συγκεκριμένα με την πολεοδομική έγκριση του Δήμου, με την βοήθεια συμπολίτισσας μηχανικού, με φαντασία και με δικά τους έξοδα δημιούργησαν την διακόσμηση που βλέπετε στις φωτογραφίες, με τις αιωρούμενες πολύχρωμες ομπρέλες που το βράδυ γίνονται φωτιστικά καθώς έχουν τοποθετηθεί και λαμπτήρες.

Μια ενέργεια που ήδη συζητείται θετικά στην Καρδίτσα και θα ήταν ευχής έργο να βρει μιμητές που θα ομορφύνουν και το χώρο που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και την πόλη.

Η κατασκευή και θα πρέπει να το σημειώσουμε, δεν έχει εορταστικό χαρακτήρα αλλά μόνιμο ή τουλάχιστον θα παραμείνει μέχρι να υπάρξει κάποια άλλη ιδέα που θα τον αντικαταστήσει.

Ο πεζόδρομος «Παλαιών Μαστόρων» βρίσκεται από την πίσω πλευρά του ξενοδοχείου «Άρνη», ξεκινάει από την οδό Μπλατσούκα και καταλήγει στην μικρή πλατεία του Εμπορικού Κέντρου, εκεί που στεγάζεται και η Συνεταιριστική Τράπεζα.

Πηγή: karditsalive.net