Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (25-04-2016) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών και χρηματική ποινή (4.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Σήμερα (26-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη 40η  χ/θ της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, Δ.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (25-04-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 36χρονης ομοεθνούς του που αναζητείται, να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση τριάντα (30) πακέτα τσιγάρων και οκτώ (8) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινίας φορολογίας. Τα προαναφερόμενα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (25-04-2016) το μεσημέρι στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή (3.150) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (25-04-2016) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε οκτώ φιάλες αναψυκτικών από ψυγείο εξωτερικού χώρου καταστήματος (μίνι μάρκετ), ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού.