Θρασύτατη κλοπή σε κοσμηματοπωλείο της Λάρισας (Βίντεο-ντοκουμέντο)

Σε απόγνωση βρίσκεται ζευγάρι Λαρισαίων, ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου, που χθες Σάββατο έπεσαν θύματα κλοπής από δύο άγνωστες, οι οποίες με τη μέθοδο της παραπλάνησης κατάφεραν να αρπάξουν κάτω από τη μύτη τους μία ολόκληρη κασετίνα με κοσμήματα και να φύγουν σαν… κυρίες!

Όπως μεταδίδει το “ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV”, οι δύο γυναίκες, δείχνοντας υποτιθέμενο ενδιαφέρον για αγορά κοσμημάτων ζήτησαν, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανήρτησαν στο facebook οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου, να δουν διάφορα είδη, και σιγά-σιγά κατάφεραν να σκεπάσουν μία ολόκληρη κασετίνα με μπουφάν, αρπάζοντας τελικά τα τιμαλφή, αξίας τουλάχιστον 40.000 ευρώ (σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες), για να φύγουν χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Εκατοντάδες είναι αυτοί που εισάκουσαν την έκκληση των ιδιοκτητών μέχρι στιγμής και κοινοποίησαν το βίντεο στο διαδίκτυο για να αναγνωριστούν οι δύο γυναίκες, οι οποίες, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου, δεν μιλούσαν ελληνικά! Παράλληλα καλούν όποιον τις αναγνωρίσει να ενημερώσει την Αστυνομία.

Εντύπωση προκαλεί το θράσος των δύο γυναικών, που δείχνουν απόλυτο… επαγγελματισμό, την ίδια στιγμή που τα πρόσωπά τους και η δράση τους φαίνεται να είναι γνωστά, αφού όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία, έχουν ξαναχτυπήσει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και δεν αποκλείεται μετά την κλοπή να έφυγαν αμέσως από τη Λάρισα.

Παρακολουθήστε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1