«Μίλησε η φανέλα!!!»

Του Άλκη Σούρλα

Την νίκη που της εξασφάλισε την είσοδο στα μπαράζ ανόδου πανηγύρισε η Αναγέννηση η οποία επικράτησε με 0 – 2 στην έδρα του Μαυροβουνίου.

Έτσι οι «κόκκινοι» βρίσκονται οριστικά πλέον στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου με 48 βαθμούς, καθώς την τελευταία αγωνιστική η Πελασγιώτιδα η οποία βρίσκεται στην  τρίτη θέση με 46 βαθμούς έχει ρεπό ενώ η Αναγέννηση θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων την Χαραυγή.

Ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης ήταν απόλυτος ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς με δύο δικά του τέρματά έδωσε το υπέρ πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του κ. Θεοχαρόπουλου

Αρχικά ο πολύπειρος παίκτης των φιλοξενουμένων άνοιξε στο πρώτο μέρος το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κούμρια.

Ενώ και το 0 – 2 έγινε με φάση «καρμπόν».

Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης συγκεκριμένα και πάλι ο Κούμρια κέρδισε πέναλτι ο «μπαρουτοκαπνισμένος»  Γιάννης Αρβανιτοζήσης το εκτέλεσε εύστοχα και πάλι διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2 για την Αναγέννηση Φαρσάλων.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Κούρο, Κούμπρια, Ζαγγανάς, Σακκελαρίου, Τσάμπας Β., Πατσιούρας, Μουτκανάς, Αρβανιτοζήσης Γ. (76′ Κατσικόπουλος), Τσάμπας Απ. (62′ Προσμίτης), Βαρσάμης (85′ Μπόγκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Τσιρογιάννης, Σπανούλης