Γιορτάζει η Αμπελιά!!!

Κείμενο Άλκης Σούρλας – Φωτογραφίες Γιώργος Γκαντέλος

Στην Α1 ΕΠΣΛ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός Αμπελίας την νέα αγωνιστική σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 0 – 3 του Α.Ο. Ναρθακίου και μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος στέφθηκαν και μαθηματικά πλέον πρωταθλητές του 3ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0185

Στα της αναμέτρησης τώρα οι φιλοξενούμενοι πήραν με το «καλημέρα» της αναμέτρησης «κεφάλι» στο σκορ.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0052

Στο 1’ συγκεκριμένα ο Σιδηρόπουλος με όμορφη πάσα από τον άξονα έβγαλε σε θέση τετ α τετ από τα δεξιά τον Λευτέρη Δενελάβα και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Αποστολάκη.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα θέτοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για το «τρίποντο».

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0071

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0078

Στο 4’ και έπειτα από διώξιμο η μπάλα κατέληξε στον Κουλάκογλου αυτός επιχείρησε το σουτ από απόσταση σχεδόν 30 μέτρων, η μπάλα διέγραψε περίεργη τροχιά και εν τέλει αναπαύτηκε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Με το 0 – 2 στην «πλάτη» τους οι παίκτες του Ναρθακίου προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 37’ έφτασαν κοντά στην μείωση του σκορ.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0143

 

Ο Μπουλούτσος εκτέλεσε ένα φάουλ η μπάλα έσκασε μπροστά στον Μπράνο, αυτός έδιωξε ενστικτωδώς ο Μπούσιος πήρε το «ριμπάουντ» όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0121

Οι φιλοξενούμενοι στο 40’ έχασαν ακόμη μια ευκαιρία, όταν ο Σιδηρόπουλος «πάτησε» περιοχή από τα δεξιά όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Αποστολάκης.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στην επίτευξη του τρίτου τέρματος.

Ο Νίκος Δενελάβας εκτέλεσε το φάουλ από τα όρια της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αποστολάκη.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0103

 

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0058

Στο 62’ ο Παπανικολάου μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε στο έδαφος όμως ο κ. Κορέστης έδειξε «παίζεται».

Στην συνέχεια της φάσης ο Πουρνάρας αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, ελέω διαμαρτυρίας.

Το τελικό 0 – 3 καταγράφηκε στο 88’ καθώς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τολιόπουλου, ο Νικος Δενελάβας με κεφαλιά από την «καρδιά» της περιοχής νίκησε τον Αποστολάκη.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0020

Οι Συνθέσεις

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0043

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0032

Α.Ο Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Ραπτοτάσιος, Καπετάνος (46’ Νάκος (54’ λ.τ Οικονόμου), Λελεντζής, Μπουλούτσος, Μπούσιος, Γιαντσίδης, Παπανικολάου (65’ Φραγκογούλας), Πουρνάρας, Θάνος, Παλαμίδας

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0040

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ-0025

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Μπράνος, Γιαχνής (80’ Αλεξούλης), Τολιόπουλος, Δενελάβας Ν., Καραγγέλης, Παναγιωτόπουλος (82’ Μπογδάνος), Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελάβας Λ., Κουλάκογλου (70’ Σπαθαριώτης), Λέτσιος.