Ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας από τα Puplic

Είτε είσαι καθημερινός χρήστης, χομπίστας της φωτογραφίας, είτε είσαι επαγγελματίας, τα Public σε προσκαλούν να συμμετάσχεις στο μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και video, τα Public Moments Awards.  Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία και χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους συσκευή, κινητό, φωτογραφική, drone ή action camera,  όλοι μπορούν να λάβουν μέρος και να ανεβάσουν φωτογραφίες ή βίντεο στο microsite www.publicmoments.gr έως τις 15 Μαΐου.

Το θέμα του διαγωνισμού:  Γιορτάζοντας την πιο ωραία και χαρούμενη μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, τα Public σου δίνουν την ευκαιρία να εμπνευστείς, να απαθανατίσεις υπέροχες στιγμές και να αναδείξεις το ταλέντο σου. Οι θεματικές ενότητες του Θεσμού είναι 3: Πόλη, Φύση, Άνθρωποι. Έχεις συνδέσει την Κυριακή σου με βόλτες στη φύση ή με περιπάτους στην πόλη; Μήπως για σένα Κυριακή σημαίνει συζητήσεις και βόλτες με τους αγαπημένους σου ανθρώπους; Σου αρέσει η φωτογραφία ή το βίντεο και θέλεις να αναδείξεις το ταλέντο σου;

Κριτική Επιτροπή : Πολύ γνωστοί και διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα αναδείξουν τα καλύτερα έργα. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν:

Γιάννης Μπεχράκης – πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters

Ειρήνη Βουρλούμη – βραβευμένη φωτογράφος των New York Times

Τζίμι Δροσινός – φωτογράφος και κινηματογραφιστής

Αριστείδης Κοντογιώργης – φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας

Θοδωρής Μάρκου – φωτογράφος

Γιώργος Φρέντζος –κινηματογραφιστής & ιδρυτικό μέλος του GSC

Τα Public για να σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος, σου δίνουν τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας www.publicmoments.gr να μάθεις από τους ειδικούς της κριτικής επιτροπής αλλά και τους ambassadors! Παρακολούθησε εκπαιδευτικά video για το πώς να τραβήξεις  καλύτερες φωτογραφίες και video και άντλησε έμπνευση από τις συμβουλές και τα top tips που θα σου δώσουν οι ειδικοί του χώρου για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Τα βήματα είναι απλά:

•Μπαίνεις στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του διαγωνισμού www.publicmoments.gr

•Αν είσαι καθημερινός χρήστης μπορείς να επιλέξεις την κατηγορία «Είναι το χόμπι μου»  και να  ανεβάσεις φωτογραφίες ή βίντεο τις οποίες έχει τραβήξει χρησιμοποιώντας μια από τις εξής αγαπημένες σου συσκευές: smartphone ή φωτογραφική μηχανή  για φωτογραφίες και action cam ή drone για video.

•Εάν είσαι επαγγελματίας επιλέγεις την κατηγορία «Είμαι επαγγελματίας» και ανεβάζεις φωτογραφίες τις οποίες έχει τραβήξει χρησιμοποιώντας τη ψηφιακή σου φωτογραφική μηχανή.

Κάθε συμμετέχων (έως τις 15 Μαϊου) μπορεί να ανεβάσει συνολικά έως εννιά έργα στις θεματικές ενότητες Φύση, Πόλη, Άνθρωποι (έως 3 έργα ανά θεματική).

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού από τις 22 Μαΐου  έως τις 29 Μαΐου 2016, τα έργα των συμμετεχόντων θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού αλλά και στην κρίση της επιτροπής για να αναδειχτούν οι μεγάλοι νικητές!

Είκοσι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.600 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη Φωτογραφική Έκθεση που θα διοργανώσουν τα Public.

Πρεσβευτές των Public Moments Awards είναι η αγαπημένη συνθέτης μουσικής και τραγουδίστρια Μαριέττα Φαφούτη  αλλά και ο δημοφιλής ηθοποιός και Instagram influencer    Φάνης Παυλόπουλος.

Εάν εσύ μπορούσες να χωρέσεις τις Κυριακές σου σε εικόνες, ποιες θα διάλεγες;

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο publicmoments.gr!

Ας κερδίσουν οι πιο όμορφες στιγμές των Κυριακών μας!