Φάρσαλα: Διέρρηξαν επιχείρηση με λεία 20.000 ευρώ και συνελήφθησαν

Παραβίασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί  μάνδρα οικοδομικών υλικών στα Φάρσαλα προχθές το βράδυ, τα γραφεία της επιχείρησης και στη συνέχεια έκλεψαν ποσό 20.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα. Η διάρρηξη των γραφείων έγινε αντιληπτή από τους ιδιοκτήτες χθες το πρωί και ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Φαρσάλων.

Συνελήφθησαν, σήμερα (11-04-2016) το απόγευμα στα Φάρσαλα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, τρεις ημεδαποί, ένας 29χρονος, ένας 23χρονος και μια 21χρονη, καθώς και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα ένας ακόμη αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργός τους.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, ο 29χρονος μαζί με τον άγνωστο συνεργό τους, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε επιχείρηση 41χρονου ημεδαπού, όπου αφού παραβίασαν εξωτερική είσοδο, αφαίρεσαν από σημείο που τους υπέδειξε ο 23χρονος ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (20.000) ευρώ και έξι τραπεζικές επιταγές, τα οποία στη συνέχεια απέκρυψαν στην οικία της 21χρονης ημεδαπής.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν οι τρεις από τους δράστες και συνελήφθησαν, ενώ ο τέταρτος συνεργός τους αναζητείται.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 21χρονης στη Λάρισα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και συγκεκριμένα (17.030) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Επιπλέον, χθες το απόγευμα έξω από την προαναφερόμενη οικία συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγο νωρίτερα είχε προμηθεύσει την 21χρονη με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.