Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων στο 6o Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι μαθητές της ΣΤ” τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων συμμετείχαν στο 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε στις 7-8-9 Απριλίου στο νομό Λάρισας. Το θέμα που επιλέξανε αφορά την πόλη τους από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα. Την επιμέλεια και την καθοδήγηση την είχε η καθηγήτρια τους Ευαγγελία Σπανού.

Έτσι δημιούργησαν μια ψηφιακή αφίσα με τη χρήση του δικτυακού εργαλείου Glogster.   Η ψηφιακή αφίσα ή αλλιώς το glog αποτελεί το πόστερ του 21ου αιώνα. Είναι ένα online πόστερ που επιτρέπει το δημιουργό του να προσθέσει εικόνες, βίντεο, ήχο, κείμενο και γραφικά.

Ενημερώθηκαν από τους δασκάλους τους για την ιστορία της πόλης, αναζήτησαν πληροφορίες για αυτή στο διαδίκτυο, συγκέντρωσαν εικόνες και τραγούδια, και η κάθε ομάδα δημιούργησε από ένα βίντεο.

Με όλο αυτό το υλικό λοιπόν, ολοκλήρωσαν την ψηφιακή τους αφίσα.  Μην διστάσετε να κάνετε κλικ σε κάθε αντικείμενο που βρίσκεται πάνω σε αυτή προκειμένου να γνωρίσετε τις ομορφιές και την ιστορία της πόλης μας.

Για να πλοηγηθείτε πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο πρόκειται για την παρακάτω αφίσα αλλά ενεργή

http://espanou.edu.glogster.com/farsala-my-home-town/

Καλή σας πλοήγηση λοιπόν!

12968558_10208691857598988_877829422_n