«Φόρτσαρε στο δεύτερο»!

Του Άλκη Σούρλα

Πατώντας «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε και από το Καλοχώρι όπου επιβλήθηκε με σκορ 1 – 4 της τοπικής Αναγέννησης.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-

Με αυτό το τρίποντο οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 83 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α Ε.Π.Σ.Λ κατηγορίας.

Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα ευτύχησαν να ανοίξουν  το σκορ με το «καλημέρα» της συνάντησης.

Στο 4′ συγκεκριμένα  και έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια ο Τλούπας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0 – 1.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ--4

Η «απάντηση» για τους γηπεδούχους ήρθε στο 30′ με τον Δημητρέλη.

Το 1 – 1 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη τώρα και συγκεκριμένα στο 63′ ο Λύτρας «έσπασε» την μπάλα και ο Μεζίνι με δυνατό συρτό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μαρδάνη.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και πέντε λεπτά αργότερα πήραν «αέρα» δυο τερμάτων.

Αρχικά ο Κακαζούκης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρδάνης έδιωξε σθεναρά, η μπάλα κατέληξε στον Μπένο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ--2

Μάλιστα στο 75’ ο Αχιλλέας πέτυχε ακόμη ένα τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Μπένος έκανε την κάθετη πάσα από τα δεξιά ο Βούλγαρης σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ.

Το «κερασάκι στην τούρτα» της αναμέτρησης το έβαλε ο Λύτρας στο 84’ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ασσίστ του Μεζίνι.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ--3

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Μαρδάνης, Δούρος, Σαμαράς, Νεστορίδης, Μακανίκας (80′ Μάρκου),Έξαρχος, Σπυρόπουλος, Τσαντούλης (70′ Δάκτυλας), Δημητρέλης, Ταρταμπούκας, Παιδής(55′ Βενέτης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσανάκας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Νεμπεγλέρας, Τλούπας, Βούλγαρης (85′ Φιλίππου), Πλιάγκας (55′ Μπένος), Μεζίνι, Ζαγγανάς (60′ Λύτρας)

Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Γκάγκας, Τσαπράζης.