Ανθρωπιστική βοήθεια από τον Δήμο Φαρσάλων

Η Δημοτική αρχή μαζί με τους δημότες του Δήμου Φαρσάλων, δείχνοντας έμπρακτα την ανθρωπιά, την κοινωνική ευαισθησία και στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης, συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και ειδών υγιεινής.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Δ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ-113503

Είδη που προορίζονται για τους πρόσφυγες του Νομού Λάρισας και παραδόθηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Την διαδικασία φόρτωσης και αποστολής επιμελήθηκε προσωπικά ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος συνεπικουρούμενος από την Πρόεδρο ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Δέσποινα Συροπούλου και τον δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Πουλαράκη.

Στην συνέχεια η κ. Συροπούλου συνόδευσε την αποστολή στην Λάρισα παραδίδοντας τα συγκεντρωμένα είδη στην π. Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Μαρία Μαμάρα και στον Διευθυντή Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεώργιο Ζήγρα.

Η κ. Μαμάρα ευχαρίστησε την δημοτική αρχή και ζήτησε μέσω της κ. Συροπούλου να μεταφερθούν τα συγχαρητήρια και οι ευχές του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού στον Δήμαρχο Φαρσάλων καθώς και στους δημότες.

Οι δύο κυρίες στην συνάντησή τους επιβεβαίωσαν το πολύ καλό κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και την προσπάθεια μέσων των κοινωνικών δομών που διαθέτουν ώστε να μπορούν να δίνουν λύσεις στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες που δοκιμάζονται.