«Σας θέλουμε δίπλα μας»!

Του Άλκη Σούρλα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων έπειτα από την εκτός έδρας νίκη του κόντρα στον Γ.Σ. Σοφάδων αντιμετωπίζει το Σάββατο 9/4/2016 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας τον Γ.Σ Βόλου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ.

ΓΣΦ - ΓΣΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-0164

Οι «μπλε» περιμένουν από τον κόσμο της Επαρχίας μας και όχι μόνο να γεμίσει ασφυκτικά το Κλειστό Γυμναστήριο και να αποτελέσει τον «έκτο παίκτη» βοηθώντας τον Γυμναστικό να φτάσει στην δεύτερή του νίκη, σε αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα.

ΓΣΦ - ΓΣΣ-0349

Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις των Γιώργου Φούντα και Γιώργου Αναγνωστόπουλου στο  “ifarsala.gr”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν

Γιώργος Φούντας: «Με την νίκη στην έδρα των Σοφάδων ξεκινήσαμε ιδανικά την προσπάθειά μας στα μπαράζ ανόδου.

Για να έχει αντίκτυπο όμως αυτή η νίκη και η καλή αρχή θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο «δρόμο» και στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στον στόχο της ανόδου.

Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας, όπως έχει κάνει από την αρχή της σεζόν και να μας βοηθήσει ώστε να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη.»

ΣΟΦΑΔΕΣ - ΓΣΦ ΟΜΑΔΑ-0420

Γιώργος Αναγνωστόπουλος: «Με την νίκη που κάναμε την πρώτη αγωνιστική βάλαμε το πρώτο «λιθαράκι» ώστε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν.

Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας καθώς κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και κανείς αντίπαλος δεν θα μας «χαριστεί».

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια καθώς η δύναμη και η ώθηση που μας δίνει είναι τεράστια και αυτό φάνηκε και στον τελικό Κυπέλλου».